Rasch Profivlies


Rasch
Al reeds 100 jaar is Rasch een toonaangevende behangproducent in Europa. Als producten van hoogwaardige producten voor particulieren of professionelen staat innoveren hoog in het vaandel. Van klassiek, trendy of elegant behang tot stevig, robust en kwalitief vliesbehang.


PROFIVLIES
Met Profivlies haalt u kwaliteit in huis. Met verschillende grammages en toepassingen is er voor elke muur een geschikt vlies. Met de handige 3-luiks folder heeft u een gemakkelijk overzicht en kiest u het geschikt vlies voor uw klus. Kom langs in uw Verfland winkel.

Professional

Kom langs in de Verfland winkel en bespreek de mogelijkheden voor uw klanten. Wij hebben een aantal 3-luik folders in stock die wij mogen meegeven aan onze klanten. Vraag na voor meer info aan een van onze collega’s in de winkel.RASCH PRODUCT IN DE KIJKER

Profivlies Premium 150

– 150 gr
– 1,06 x 25m = 26,5m²

Met het structuurloos vliesbehang van Rasch, kan je alle oneffenheden of scheuren op uw muren of plafond gemakkelijk bedekken. U zult een nieuwe vlakke wand creëren die u vervolgens kan schilderen of decoreren naar uw wens. Het structuurloze vliesbehang wordt zelfs gebruikt door professionele schilders.

Rollen van 25 op 1,06m (26,5m²) – Structuurloos -Gemaakt op basis van cellulose en polyestervezels

Voordelen en Kenmerken
De wandbekleding Profivlies helpt niet alleen om bestaande vlekken te dekken, maar ook om toekomstige scheuren te voorkomen. De druksterkte van het vliesbehang is hoger dan dit van traditioneel gips.

Recent Posts